Wij bundelen de kracht van specialisten.

NIVOX Advocaten is opgericht door Roxy de Weijer en Hilde van Uffelen-van der Burg. Op 1 april 2023 is Marina Maric bij NIVOX Advocaten aangesloten. NIVOX Advocaten is een platform voor zelfstandig werkende advocaten. De advocaten die aangesloten zijn bij NIVOX kennen elkaar goed. Ze voeren een zelfstandige praktijk, maar bundelen hun krachten als specialisten.

Neem contact op

De drempel om een advocaat in te schakelen voelt vaak hoog. Dat willen wij veranderen. De bij ons aangesloten advocaten doen er daarom alles aan om die drempel weg te nemen. Cliënten ervaren onze advocaten als enthousiast en voelen zich serieus genomen. NIVOX staat voor nieuw geluid, een frisse wind. Geen grijze oude mannen bij een groot en log advocatenkantoor, maar jonge, toegankelijke en praktisch ingestelde advocaten met verstand van zaken in begrijpelijke taal. Geen behoefte aan een uitgebreid schriftelijk advies, maar gewoon eerst even bellen om te overleggen? Voor ons volstrekt normaal.

Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk. We nemen daarom graag de tijd om jou, jouw onderneming of jouw branche te leren kennen. Ons doel is jouw juridische vraagstukken op te lossen. Het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium. Je kunt daarom rekenen op snelle dienstverlening met korte reactietermijnen. Onze advocaten hebben met veel van hun cliënten al een jarenlange relatie. Hierdoor kunnen we ondernemers, maar ook particulieren, proactief begeleiden en ondersteunen bij juridische vraagstukken.

Veel zelfstandige advocaten of kleine kantoren hebben een algemene praktijk en zijn actief op veel rechtsgebieden. Wij geloven daar niet in. Vakkennis is belangrijk en volgens ons een vanzelfsprekendheid. Je kunt pas echt goed ergens in zijn, als je je daarin specialiseert. Onze Advocaten zijn daarom allemaal gespecialiseerd in een of meer rechtsgebieden.

GRENZELOOS BOUWEN? AVONTUREN RONDOM DE ERFGRENS

Op een dag loopt u uw woning uit en ziet u dat de buurman begonnen [...]

HET ROER OM 

Stel, je huurt een pand waarin je een bakkerij exploiteert. Je merkt dat de klandizie [...]

WIE IS…. MARINA?

In een eerdere post deelden Roxy en Hilde al enkele weetjes over zichzelf. Als laatste [...]

WIE IS…. HILDE?

Roxy heeft onze “Wie is-reeks” afgetrapt en een aantal leuke en nuttig weetjes over haarzelf [...]

WIE IS…. ROXY?

Laatst hebben we een blog gepost over hoe NIVOX werkt en wat het inhoudt. Niet [...]

HOE DOEN WIJ HET?

Na onze post van afgelopen maandag over het starten van een nieuwe ronde gesprekken met [...]

DGA in echtscheiding, schakel een scheidingsspecialist in!

Een scheidingsproces kan complex zijn, zeker wanneer een van de echtgenoten directeur-grootaandeelhouder (DGA) is van [...]

Niet rechtsgeldig de huur verhoogd?

Recentelijk heeft de rechtbank Amsterdam een uitspraak gedaan over (onder meer) de huurverhoging in relatie [...]

De advocaten die aangesloten zijn bij NIVOX Advocaten kunnen gebruik maken van de website, de huisstijl, externe marketing en natuurlijk de handelsnaam “NIVOX Advocaten”. De advocaten contracteren uitsluitend op persoonlijke titel. De advocaten vormen uitdrukkelijk geen (kosten)maatschap of samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de advocatuur

Onze advocaten werken niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging).
Onze advocaten beschikken niet over een stichting derdengelden en nemen daarom geen derdengelden aan.