Wij bundelen de kracht van specialisten.

NIVOX Advocaten is opgericht door Roxy de Weijer en Hilde van Uffelen-van der Burg. Per 1 april 2023 is Marina Maric bij NIVOX Advocaten aangesloten. NIVOX Advocaten is een platform voor zelfstandig werkende advocaten. De advocaten die aangesloten zijn bij NIVOX kennen elkaar goed. Ze voeren een zelfstandige praktijk, maar bundelen hun krachten als specialisten.

Neem contact op

De drempel om een advocaat in te schakelen voelt vaak hoog. Dat willen wij veranderen. Bij onze aangesloten advocaten is die drempel er niet. Cliënten ervaren de aangesloten advocaten als enthousiast en voelen zich serieus genomen. NIVOX staat voor nieuw geluid, een frisse wind. Geen grijze oude mannen bij een groot en log advocatenkantoor, maar jonge, toegankelijke en praktisch ingestelde advocaten met verstand van zaken in begrijpelijke taal. Geen behoefte aan een uitgebreid schriftelijk advies, maar gewoon eerst even bellen om te overleggen? Voor ons volstrekt normaal.

Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk. We nemen daarom graag de tijd om u, uw onderneming of uw branche te leren kennen. Ons doel is uw juridische vraagstukken op te lossen. Het liefste in een zo vroeg mogelijk stadium. U kunt daarom rekenen op snelle dienstverlening met korte reactietermijnen. De bij ons aangesloten advocaten hebben met veel van hun cliënten al een jarenlange relatie. Hierdoor kunnen we ondernemers, maar ook particulieren, proactief begeleiden en ondersteunen bij juridische vraagstukken.

Veel zelfstandige advocaten of kleine kantoren hebben een algemene praktijk en zijn actief op veel rechtsgebieden. Wij geloven daar niet in. Vakkennis is belangrijk en volgens ons een vanzelfsprekendheid. U kunt pas echt goed ergens in zijn, als u daarin specialiseert. De advocaten die zijn aangesloten bij NIVOX Advocaten zijn daarom allemaal gespecialiseerd in een of meer rechtsgebieden.

De advocaten die aangesloten zijn bij NIVOX Advocaten kunnen gebruik maken van de website, de huisstijl, externe marketing en natuurlijk de handelsnaam “NIVOX Advocaten”. De advocaten contracteren uitsluitend op persoonlijke titel. De advocaten vormen uitdrukkelijk geen (kosten)maatschap of samenwerkingsverband in de zin van de Verordening op de advocatuur

Onze aangesloten advocaten werken niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging).
Onze aangesloten advocaten beschikken niet over een stichting derdengelden en nemen daarom geen derdengelden aan.