WIE IS…. HILDE?

Roxy heeft onze “Wie is-reeks” afgetrapt en een aantal leuke en nuttig weetjes over haarzelf op een rij gezet. Vandaag ben ik aan de beurt.

Mis je nog dingen in het rijtje? Stel je vraag gerust!

Enkele weetjes:

Naam:Hilde (Anne Dorina) van Uffelen – van der Burg
Bouwjaar:1984
Mijn huis staat in:Bergschenhoek
Advocaat sinds?2009
Rechtsgebied:   Arbeidsrecht (het allerleukste rechtsgebied wat er is, al zeg ik het zelf 😊)
Gezinssamenstelling:Man en twee dochters van 8 en 6 jaar
Leukste moment van de werkweek:Het wekelijkse NIVOX-overleg bij Barista Cafe of Bijfoodie is ook bij mij zeker favoriet.
Verder zorgt een arbeidsconflict vaak zowel voor een werkgever als voor een werknemer voor stress en brengt het veel emoties met zich mee. Ik vind het heel fijn als ik die stress bij een cliënt kan wegnemen en voor een oplossing kan zorgen
Lekkerste eten:               Voor kaasfondue kun je mij ‘s-nachts wakker maken (ja, ook in de zomer).  
Favoriete vakantieland:Het zuiden en de alpen van Frankrijk
Wist je dat ik…..Een moestuinbak in mijn tuin heb (en gruwel van spinnen, dat is soms geen goede combinatie), van tennis en skiën houd en tijdens de zomervakantie de mooiste zandkastelen bouw met mijn dochters.
Mijn favoriete muziek:Door mijn 2 dochters hoor ik op dit moment thuis vooral K3 en Kinderen voor kinderen. In de auto op weg naar werk en naar afspraken luister ik meestal radio en zing ik hard met alle (oude en nieuwe) hits mee.